Overslaan naar content

Wij zijn er voor de ondernemers van nu

Waar anderen praten over innovatie in de financiële sector, doet Floryn het!

Wij zijn Floryn

Wij zijn Floryn, een van de snelstgroeiende FinTechs startups van Nederland en binnenkort misschien wel Europa! Met onze innovatieve technologie zetten we de financiële wereld op zijn kop en helpen we vele bedrijven – van klein tot groot – aan snel, eenvoudig en flexibel zakelijk krediet met een veel betere klantervaring en service dan bij de bank.

Floryn heeft inmiddels meer dan €650 miljoen aan zakelijke leningen verstrekt, in slechts 7 jaar tijd, en we hebben impact. We helpen bedrijven om te groeien, banen te creëren en ambities te realiseren. De volgende milestone? €1 miljard! Maar voor ons draait het niet alleen om de grote getallen. We zijn geen bank maar we zijn ondernemers, net zoals onze klanten. We hebben passie voor het werk dat we doen. 

We zoeken de allerbeste talenten, van full-stack developers en data scientists tot designers en sales managers. Bij alles wat we doen staat kwaliteit voorop en dat merk je. We hebben daarnaast ook veel plezier op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Van een borrel tot onze maandelijkse sportactiviteiten, er gebeurt genoeg binnen Floryn. Het team van inmiddels meer dan 60 mensen bestaat uit jonge, maar ervaren mensen waar de energie vanaf spat!

Samen mooie dingen bouwen is wat ons drijft. We ontwikkelen al onze techniek zelf, middels een moderne open-source technologie. Kwaliteit staat altijd voorop!

Bij Floryn hebben we onze eigen kredietmodellen ontwikkeld. Dit deden we door een combinatie te maken tussen mensen en machine learning. Onze klanten maken hierdoor gebruik van een zelf ontwikkeld online platform en betalingssysteem. We werken iedere dag met duizenden klanten en miljoenen datapunten. Om te zorgen dat dit allemaal veilig verwerkt wordt, staan we onder toezicht van De Nederlandsche Bank met een PSD2 vergunning. Meer weten?

Hoe we werken

Ontwikkel jezelf

We hebben jaarlijks een ruim opleidingsbudget omdat we het belangrijk vinden dat je je kan blijven ontwikkelen. Ons bedrijf groeit snel, waardoor nieuwe kansen zich vaak voordoen. Wij geven je de mogelijkheid deze kansen te pakken en verder te groeien binnen Floryn.

Werken met plezier

We zorgen dat je lekker kan werken met een Macbook Pro en alle andere gear die je nodig hebt. We zorgen voor voldoende vakantiedagen, een goed salaris en een pensioenfonds. Daarnaast hebben we veel uitjes variërend van borrels tot sportieve activiteiten.

Thuis of op kantoor

We hebben een prachtig monumentaal kantoor in 's-Hertogenbosch, maar er is ook ruimte om gedeeltelijk thuis te werken natuurlijk. Werktijden zijn flexibel, maar we zorgen wel voor voldoende overlap. Zo kan iedereen zijn werkzaamheden toch goed uitvoeren.

Dit worden je collega's

Milaharr

Financial Controller

Mieke

Relationship Manager

Thijs

Head of Credit Risk

Arjan

Lead Software Engineer

Kay

Machine Learning Engineer

Yannick

Head of Marketing

Danielle

Data Analyst

Michael

Frontend Developer

Onze openstaande vacatures

FunctietitelWerkmodelLocatieAfdeling
Full-stack Software EngineerOp locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
TechnologyBekijk vacature
Internship CRM Automation & OperationRemote
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
TechnologyBekijk vacature
Internship MarketingOp locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
MarketingBekijk vacature
Relatiemanager / AccountmanagerOp locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
SalesBekijk vacature
Full-stack Software Engineer
Op locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Technology
Internship CRM Automation & Operation
Remote
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Technology
Internship Marketing
Op locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Marketing
Relatiemanager / Accountmanager
Op locatie
  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Sales

Een prachtige plek om te werken