Skip to content

Intern Software Engineer

's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NederlandTechnology

Functieomschrijving

Ieder semester zijn we op zoek naar 1-2 goede HBO/WO studenten om ons development team te versterken, om een mooie bijdrage te leveren aan onze technologie en om zichzelf verder te ontwikkelen. Als Software Engineering stagiair help je mee met het bouwen aan technologie startup die lijkt op een bank, maar zonder er een te zijn. Je werkt aan een machine die miljoenen euro’s dagelijks rondstuurt en die ondernemers in staat stelt hun bedrijf te laten groeien met een zakelijke financiering. Je werkt aan het verbeteren van het core platform van Floryn, en kan experimenteren met nieuwe ideeën.


Een aantal voorbeelden van eerdere stage opdrachten:

  • Maak een social media miner die publieke online data en API's gebruikt om informatie te verzamelen van platforms als Facebook, LinkedIn en Google.

  • Bouw een nieuw overzichtsdashboard dat in een oogopslag de status van een klant laat zien aan interne gebruikers.

  • Verzin een nieuw classificatie algoritme dat gebruik maakt van moderne NLP technieken om de performance van ons huidige algoritme te verbeteren.

  • Lanceer een platform voor tussenpersonen en investeerders waar ze op kunnen inloggen om realtime inzicht te krijgen in de status van hun leads of hun investering.


Technologie

Onze mindset wat betreft het gebruik van specifieke technologieën bij het ontwikkelen is neutraal, we geloven vooral in goed geteste en robuuste code. We houden van open source, maar zijn niet religieus over een specifieke taal of framework. We werken met moderne open source technologie zoals Ruby, Rails, ES6, React, Redux, PostgreSQL, Docker en AWS. Ons machine learning team gebruikt Python, Pandas, Looker en meer. We passen machine learning modellen in een productie omgeving, inclusief alle infrastructuur die daarvoor nodig is. We vinden continuous integration en deployment, automated testing en kanban pull-based processen belangrijk.


Over Floryn

Floryn is een van de snelst groeiende fintechs van Nederland. Ons doel is om de meest verantwoorde, schaalbare en klantvriendelijke online MKB financier van Europa te zijn. We hebben al meer dan € 200 miljoen uitgeleend sinds start (2016) en meer dan € 2 miljard aan transactievolume verwerkt. We zijn gehuisvest in een monumentaal pand in het centrum van ‘s-Hertogenbosch waar ook de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) zit. We zijn momenteel met ongeveer 60 mensen, verdeeld over Development, Data, Risk, Marketing en Sales.


Technologie speelt een essentiële rol in alles dat we doen, dus werken we met een volledig in-house development team. Mooie dingen bouwen is wat ons drijft en kwaliteit staat altijd voorop. Onze technologie heeft een grote impact op bedrijven en mensen. Onze organisatie is plat en communicatielijnen zijn kort, zodat we snel kunnen handelen. We hebben geen code monkeys, maar we geven je een probleem en het vertrouwen om met een uitstekende oplossing te komen. We geloven in normale werktijden en langetermijnoplossingen, niet in 70-urige werkweken met allerlei hacks. We doen dingen op onze eigen manier, shippen iedere dag code, en zijn trots op ons werk.

Vereisten

  • Student aan een HBO/WO opleiding op het gebied van Software Engineering.

  • Al enige ervaring met programmeren buiten school is een pré, bijvoorbeeld aan eigen projecten of een bijbaan.


Perks

  • Goede stagevergoeding van € 750,- per maand.

  • Gratis dagelijks bourgondische lunch op kantoor.

  • MacBook Pro en alle high-end gear die je nodig hebt.

  • Veel teamactiviteiten, van borrels tot sportactiviteiten.

of